Michael van Plateringen karper

Michael Van Plateringen

Ik ben 43 jaar, woonachtig in Utrecht en woon samen met mijn vriendin Chantal en onze twee zonen Liam en Jayden.

Mijn passie voor het karpervissen is al weer wat jaren geleden ontstaan.  Om precies te zijn in de jaren 90.  Ik ben er eigenlijk mee in aanraking gekomen door een latere vismaat.  Na 1 keer met hem vanuit zijn boot op Vinkeveen te hebben gevist, was ik verkocht.  Ik moest ook een boot hebben.

Ik ben iemand die graag voor voert en het liefst op groot water vist( af en toe een put of een fort grachtje) vanuit mijn boot.  De laatste jaren vis ik op de Loosdrechtse plassen.  De rust en het gevoel van vrijheid die je hebt als je vanuit de boot vist is niet te beschrijven.

Ik ben dankbaar en voel me vereerd dat ik deel uit mag maken van het CarpLne team en kijk er naar uit om deze top kleding te promoten.  Daarnaast kijk ik uit naar de samenwerking met de andere teamleden.

Ik heb er zin in!