Onze Partners

la saule paquot

LA SAULE PAQUOT! 

Dit prachtige privémeer van 12 hectare werd in het begin van de jaren 90 uitgegraven voor grindwinning en is in de loop der jaren goed gerijpt en kan nu karpers tot 66 pond bevatten met een gemiddelde van 45 pond +. 

Het meer is gelegen in een idyllisch landschap omgeven door bossen.

De diepte varieert van 1 meter tot 4,5 meter, afhankelijk van de tijd van het jaar. Er zijn 2 eilanden die een voor de hand liggende attractie zijn en gemakkelijk te bereiken zijn. 

De bodem van het meer bestaat uit slib, grind, klei, onkruid, en je vind er verschillende palteau’s

Het meer heeft  stekken, waarvan er 3 als dubbele stekken kunnen worden gebruikt. 

Alle stekken hebben verschillende uitdagingen om te ontdekken.

http://lasaulepaquot.com/

carptripz origineel logo

Welkom bij Carptripz 

 

Een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van het aanbieden van visvakanties.

Van kleine tot grotere wateren, Van makkelijk tot wateren waar je hard moet werken om een vis te vangen, wij hebben het allemaal ervaren en dit alles heeft tot mooie vangsten en onvergetelijke momenten geleid. 

uist door onze gezamenlijke passie voor het karpervissen weten wij als geen ander waar de ideale visvakantie aan moet voldoen.

 Los van de persoonlijke ervaring op visgebied van het team van Carptripz zijn wij ook al jaren professioneel actief in de branche voor reisbemiddeling van visvakanties. Al menig visser heeft via ons zijn ideale visvakantie geboekt.

www.carptripz.nl

Cue4u

Welkom bij Cue4u.

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Bij Cue4u staan kwaliteit, service en uw winkel op een gedeelde eerste plaats.
Samen met onze productexperts en mediateam staan wij voor u klaar om een succesvolle samenwerking te kunnen realiseren en in stand te houden.
Door ons Nederlandse magazijn kunnen we snel uit voorraad leveren, zodat u en uw klanten niet misgrijpen. Ons doel is om uw bestelling binnen maximaal 48 uur op locatie geleverd te hebben. Wij leveren alleen producten waar we 100% achter staan. Mocht er toch ooit iets mis zijn, dan horen we dat graag en zullen we dat direct keurig voor u oplossen. Cue4u heeft geen klanten, maar partners. Want samen staan we sterk! Waar mogelijk ondersteunen we u met promotiematerialen. Tijdens evenementen, zoals open dagen, clinics of wedstrijden etc. kunnen we u ook bijstaan met één of meerdere productexperts op locatie.

Sinds 01-01-2021 is Cue4u exclusieve distributeur van Katran Fishing Line in de Benelux en ook van Castaway PVA en Deception Angling in de Benelux, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk. Tevens distribueren we ook een zeer compleet loodassortiment en het bekende TK’s Toplood. Jesse werkt sinds 2018 bij Katran Fishing Line als team- en salesmanager van de Benelux. Toen de optie tot distributie werd aangeboden hoefde daar geen bedenktijd aan besteed te worden. Katran staat bekend om de hoge kwaliteit en innovatieve producten in hun assortiment en legt de lat erg hoog, net als bij Castaway PVA en Deception Angling. Het assortiment van Castaway PVA is veruit het grootste verkrijgbaar. Voor elke situatie en/of type visserij heeft Castaway PVA specifieke producten ontwikkeld die voldoen aan de hoogste eisen. Deception Angling is opgericht in 2012 en staat sindsdien bekend om de hoge kwaliteit end-tackle range. Deception Angling verzamelt bij diverse producenten de beste producten om zo tot één topassortiment te komen. Elke haak-, swivel-, bead-, tubing- en tungsten-producten worden met de hand gecontroleerd in het Verenigd Koninkrijk om de allerhoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

We ontvangen ontzettend veel enthousiaste reacties van onze dealers en eindconsumenten, welke met onze producten in aanraking zijn gekomen. Doordat deze merken zelf ontwikkelen en produceren, is het mogelijk om de beste producten tegen een eerlijke consumentenprijs op de schappen te leggen.

Wilt u graag meer specifieke productinformatie over ons assortiment? Neem dan eens een kijkje in de catalogus van Katran Fishing Line en Castaway PVA op onze catalogi pagina. De catalogus van Deception Angling komt binnenkort ook online.

Wil je dat jouw logo hier ook te zien is,
contacteer ons.