Onze Partners

cg baits

CG Baits is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in aas voor de selectieve visser. Een range die afgestemd is op zijn werking, inzet en attractiviteit.
Een exclusieve back to basics mentaliteit, geen poespas, maar kwaliteit van gebruikte ingrediënten en kwaliteit in vangsten.

Bij CG Baits vinden wij aas belangrijk, maar vooral hoe en wanneer je het aas inzet!  Ook hebben we ons verder toegelegd op gespecialiseerd aas voor betaalwateren en de wedstrijdvisserij. Bij CG Baits kunnen we je adviseren over welk aas je waar het beste in kunt zetten, maar bottom line is dat jij met vertrouwen aan de waterkant zit.

www.cgbaits.nl

logo la saule paquot

LA SAULE PAQUOT! 

Dit prachtige privémeer van 12 hectare werd in het begin van de jaren 90 uitgegraven voor grindwinning en is in de loop der jaren goed gerijpt en kan nu karpers tot 66 pond bevatten met een gemiddelde van 45 pond +. 

Het meer is gelegen in een idyllisch landschap omgeven door bossen.

De diepte varieert van 1 meter tot 4,5 meter, afhankelijk van de tijd van het jaar. Er zijn 2 eilanden die een voor de hand liggende attractie zijn en gemakkelijk te bereiken zijn. 

De bodem van het meer bestaat uit slib, grind, klei, onkruid, en je vind er verschillende palteau’s3

Het meer heeft  stekken, waarvan er 3 als dubbele stekken kunnen worden gebruikt. 

Alle stekken hebben verschillende uitdagingen om te ontdekken.

http://lasaulepaquot.com/

carptripz origineel logo

Welkom bij Carptripz 

 

Een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van het aanbieden van visvakanties.

Van kleine tot grotere wateren, Van makkelijk tot wateren waar je hard moet werken om een vis te vangen, wij hebben het allemaal ervaren en dit alles heeft tot mooie vangsten en onvergetelijke momenten geleid. 

uist door onze gezamenlijke passie voor het karpervissen weten wij als geen ander waar de ideale visvakantie aan moet voldoen.

 Los van de persoonlijke ervaring op visgebied van het team van Carptripz zijn wij ook al jaren professioneel actief in de branche voor reisbemiddeling van visvakanties. Al menig visser heeft via ons zijn ideale visvakantie geboekt.

www.carptripz.nl

Wilt je dat jouw logo hier ook te zien is,
contacteer ons.