Team carplne

Hier vind je een korte voorstelling van onze teamleden

Bjorn Maes Karpervisser

Ik ben Björn Maes, geboren op 25 juni 1978, zaakvoerder van CarpLne en al ruim 14 jaar gepassioneerd karpervisser.  Gedurende de afgelopen 15 jaar heb ik toch al wat prachtige exemplaren weten te vangen.

In het dagelijkse leven ben ik tewerkgesteld als arbeider in een chemisch fabriek.  Naast men job in de fabriek run ik dus samen met men vrouw CarpLne.  Wij zijn een kleine firma in het bedrukken van karperkleding voor zowel mannen als vrouwen en kinderen.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen aan de waterkant, dit kan zowel in binnen- en buitenland zijn.  

Over ons Karpervisser Anja Hoes

Ik ben Anja Hoes, geboren op 7 januari 1977, en de echtgenote van Björn Maes die al jaren een fervent karpervisser is.

Na mijn loopbaan als zelfstandig florist ben ik nu werkzaam bij Aldi.

Aangezien de mooie locaties en de rust me wel aanlokken, was ik al snel verkocht.  Eerst enkel als  toeschouwer.

Sinds vorig jaar probeer ik zelf mijn eigen karper ook al wel eens te vangen.

Ik ben dan voorlopig ook nog de enige dame in team CarpLne.

Maar welke kleding draag je aan de waterkant???

Zo kwamen wij op het idee om karperkleding te ontwikkelen voor haar en hem van goede kwaliteit voor een goed betaalbare prijs!!

Profielfoto Arno Carplne karperkleding

Ik ben Arno van Egmond, geboren op 13-01-1985 en woonachtig in Voorhout (NL) samen met mijn vrouw Floor en onze 2 zoons Jamie & Dex. In het dagelijks leven ben ik Veiligheidskundige bij een groot bouwbedrijf.

Ik vis al sinds mijn 15e op karper en doe dit in 80% van de gevallen alleen. Nu onze kinderen wat groter zijn, neem ik ze regelmatig mee tijdens een nachtje vissen wat zij uiteraard prachtig vinden. Karpervissen is voor mij echt ontspanning en dé manier om te genieten van onze prachtige hobby, van de natuur en van de rust langs het water.

Mijn visserij bestaat voornamelijk uit het vissen op kanalen en grote zandafgravingen bij ons in de omgeving, maar soms ook wel op andere putten in Nederland of in het buitenland. Ik haal veel voldoening uit het vangen van karpers op groot en open water.

In de zomer tijdens de gezinsvakantie gaan mijn visspullen uiteraard mee en vis ik graag op de Franse rivieren en meren. Soms vis ik ook wel op een betaalwater, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar openbare wateren, vanwege het onbekende en uitdagende hiervan.

Goede viskleding is essentieel, moet van goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. De viskleding van Carplne voldoet hier volledig aan en ik gebruik deze dan ook graag. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van CarpLne en zal hun producten dan ook aan iedereen aanbevelen.

Instagram: @arnovanegmond

Facebook: @arno.vanegmond

YouTube: @arnovanegmondcarpangler

Michael van Plateringen karper

Ik ben Michael 43 jaar, woonachtig in Utrecht en woon samen met mijn vriendin Chantal en onze twee zonen Liam en Jayden.

Mijn passie voor het karpervissen is al weer wat jaren geleden ontstaan.  Om precies te zijn in de jaren 90.  Ik ben er eigenlijk mee in aanraking gekomen door een latere vismaat.  Na 1 keer met hem vanuit zijn boot op Vinkeveen te hebben gevist, was ik verkocht.  Ik moest ook een boot hebben.

Ik ben iemand die graag voor voert en het liefst op groot water vist( af en toe een put of een fort grachtje) vanuit mijn boot.  De laatste jaren vis ik op de Loosdrechtse plassen.  De rust en het gevoel van vrijheid die je hebt als je vanuit de boot vist is niet te beschrijven.

Ik ben dankbaar en voel me vereerd dat ik deel uit mag maken van het CarpLne team en kijk er naar uit om deze top kleding te promoten.  Daarnaast kijk ik uit naar de samenwerking met de andere teamleden.

Ik heb er zin in!

Melvin van Gelder karper

Ik ben 42 jaar en getrouwd, woon in Lelystad.  Karpervissen is iets wat ik van jongs af aan al doe.

Het is mijn passie en  mijn ontspanning.

Een levenswijze wat je nooit meer loslaat.

Ik ben dan ook vereerd en dankbaar deel uit te maken van het team CarpLne, en kijk dan ook uit naar de tijd die komen gaat.

Groetjes Melvin

onze partners karpers

Mijn naam is Pascal Vrijenhoek.

Ik ben een zeer fanatieke visser. Toen ik 5 jaar was ving ik mijn eerste vis en vanaf dat moment was ik verkocht. Mijn visserij bestaat hedendaags enkel en alleen uit karpervissen.

Ik ben altijd opzoek naar een nog mooiere en grotere karper en verleg hierbij steeds meer mijn grens naar het buitenland.

Ook bij team CarpLne ga ik de uitdaging volledig aan.

Dennis Lindaart Karper

Mijn naam is Dennis Lindaart.

Ik ben 33 jaar en woon in Maarssen tegen Utrecht aan.

In het dagelijkse leven ben ik banketbakker en vader van 2 kinderen.

Op jonge leeftijd ben ik al begonnen met witvissen en daarna aangestoken door het karpervirus van me vader.

Ik ben trots dat ik een deel mag uitmaken van het CarpLne team.

Groetjes Dennis

CarpLne Dave Verhoeven

Ik ben Dave Verhoeven, 40 jaar uit Mol. Vader van 2 jongens van 7 en 10.

Ik vis al vanaf m’n 6jaar, toen op alles wat er zwom op de plaatselijke vijvertjes. Vanaf m’n 13 werd dit vooral op karper, en werd er met m’n fiets enige km afgelegd om telkens naar nieuwe waters en nieuwe gronden te ontdekken.

Na het behalen van m’n rijbewijs werden dit nog uitgebreider en was afstand al helemaal geen probleem meer. Ik heb op verschillende soorten waters reeds gevist, van dressuur kanalen, tot grote meren, en rivieren. Dit in verschillende landen.


Nu ga ik wekelijks meerdere keren op pad naar de nabij gelegen kanalen en ben ik jaarlijks een keer of 8 in het buitenland. Dit al dan niet in bijzijn van m’n zonen.
Doordat ik kok ben van beroep, staat eten en drinken toch hoog aangeschreven bij mij en geniet ik ervan om echt goed te eten aan de waterkant.

Ik ben vereerd om deel uit te maken van het CarpLne team, en zal m’n best doen om m’n steentje bij te dragen.

Yvonne team CarpLne

Mijn naam is Yvonne en samen met mijn vriend zijn we woonachtig in het mooie drentse Emmen.

Ik vis sinds 3 jaar op karper en kan wel zeggen dat de liefde erg diep zit. Ik heb een vrij intense baan en vind het daarom heerlijk om op m’n vrije dagen naar de waterkant te gaan.

Ik vind alleen naar de waterkant gaan heerlijk maar gezamenlijk mooie momenten maken en vast leggen kan ik ook enorm van genieten.

Ik voel me daarom ook vereerd dat ik deel uit mag gaan maken van Team Carplne en kijk er enorm naar uit om ook hier gezamenlijke mooie avonturen te beleven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn avontuur? Check dan mijn instagram account: @carplady_yvonne

Philip Jonas

Hallo!  Ik ben Philip Jonas 31 jaar oud en woon in Zeewolde.

Ik vis al vanaf me 15e op karper, en het heeft me nog steeds te pakken. Altijd met me trouwe 4voeter Roxy.

Tevens heb ik ook verschillende trips gemaakt naar het buitenland met CarpLne and friends.

Daarom is natuurlijk supertof om nu een steentje te kunnen bijdragen in het team van CarpLne.