Je bekijkt nu CarpLne nieuw teamlid

CarpLne nieuw teamlid

Wij bij CarpLne zijn superblij om Dave Verhoeven te mogen verwelkomen in ons team. Dave stelt zichzelf even kort voor.

Ik vis al vanaf m’n 6jaar, toen op alles wat er zwom op de plaatselijke vijvertjes. Vanaf m’n 13 werd dit vooral op karper, en werd er met m’n fiets enige km afgelegd om telkens maar nieuwe waters en nieuwe gronden te ontdekken. Na het behalen van m’n rijbewijs werden dit nog uitgebreider en was afstand al helemaal geen probleem meer.

Ik heb op verschillende soorten waters reeds gevist, van dressuur kanalen, tot grote meren, en rivieren. Dit in verschillende landen.
Nu ga ik wekelijks meerdere keren op pad naar de nabij gelegen kanalen en ben ik jaarlijks een keer of 8 in het buitenland. Dit al dan niet in bijzijn van m’n zonen.
Doordat ik kok ben van beroep, staat eten en drinken toch hoog aangeschreven bij mij en geniet ik ervan om echt goed te eten aan de waterkant.

Ik ben vereerd om deel uit te maken van het CarpLne team, en zal m’n best doen om m’n steentje bij te dragen.