Je bekijkt nu Nieuw teamlid Steve Ramakers
Karperkleding mannen

Nieuw teamlid Steve Ramakers

CarpLne nieuw Belgisch Teamlid

Wij van team CarpLne zijn meer dan tevreden dat wij Steve Ramakers aan u mogen voorstellen als nieuw teamlid. Steve stelt zich hieronder kort even voor. Welkom in het team Steve.

Hallo ik ben Steve Ramakers 37 jaar en woonachtig in het mooie belgische Limburg.

Steve Ramackers

In mijn dagelijkse leven werk ik als Onderhoudstechnicus in de voedingsector en vader van drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik gepassioneerd karpervisser al 30 jaar, zowel in eigenland maar ook in het buitenland ben ik regelmatig te vinden (Rivieren, Kanalen, openbare en grote betaalwaters).

Ik ben voornamelijk het type visser dat graag van uitdagingen houd, zoals obstakelvisserij en wiervisserij. Ik combineer mijn visserij ook nog met een andere grote hobby van mij Foto en Videografie, wat zeer handig is om onze prachtige vangsten op beeld te brengen. Niet alleen onze vangsten maar zeker en vast ook onze andere atributten die wij in onze visserij nodig hebben.

Daarom ben ik ook zeer blij dat Bjorn en Anja van CarpLne mij gevraagd hebben om hun team te komen versterken dat zal ik ook met alle plezier doen om hun mooie artikelen op beeld te plaatsen.